Om mig

Læs mere om mig og hvad jeg tilbyder

Din vej ud af Stress & uro

Drømmer du om et liv med ro i kroppen eller i tankerne, men de ikke vil lade dig have det? Så kan jeg hjælpe dig, til at får et liv, hvor du kan trække vejret, uden tankerne eller kroppen styrer eller dikterer hvordan din hverdag skal foregå. 

Karoline

Din terapeut // coach

Jeg hjælper dig ikke bare med at finde dig selv igen, jeg hjælper dig med at tro på dig selv. For, du kan nemlig godt det her.

Det ved jeg. Det ved jeg, da jeg til dagligt hjælper masser af viljestærke individer, der ligesom dig

  • er SÅ klar til at rykke videre fra stagnation.
  • mangler en klar plan over, hvor du skal starte først, så du får dit liv tilbage og oplever ro.
  • og dig der vil rigtig gerne have lavet en planlægning af din rejse til dig selv på en mere systematisk måde, så du ved præcis, hvad der skal til for at du lykkes.

Hvis du kan mærke, at du er træt af stagnationen, og at du vil gerne have hjælp til at kom over blokeringer, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Karoline Frederiksen, Traumaterapeut

Bearbejdning af trauma, kan være overvældende

Du er ikke alene, hvis du føler dig overvældet og opgivende, når det kommer til bearbejdning af trauma. Det vrimler med eksperter, der hver har deres udlægning af, hvad du skal gøre for at komme trauma til livs.

Men jeg ved én ting

Jeg ved du har alt det der skal til, for at kom traume til livs – du skal bare have det rette værktøj og hjælp til at guide dig igennem. 

Skal vi arbejde sammen?

Book en afklarende strategi-samtale med mig

Hvorfor jeg brænder for at hjælpe dig

Jeg bliver så bedrøvet, når jeg møder individer, der er ved at give op. De har opsøgt psykolog efter psykolog, terapeut efter terapeut, coach efter coach, deltaget i forløb eller pakkeløsninger, uden at opnå det ro, de søgte efter.

Det behøver slet ikke at være svært. Jeg kan hjælpe. For en del af løsningen ligger lige for – for jeg ved du kan. Du skal bare have det rette hjælp til at tag dit liv tilbage, så du kan leve det liv du drømmer om.

Jeg oplever, at der hersker alt for mange der lover nemme løsninger – nemme løsninger der gør mange ender med at miste modet, og ligefrem opgiver at prøve.

Sandheden er jo, at man kan overkomme blokeringer og begrænsniger. Nøglen er, at du med det rette værktøj, arbejder med dine blokeringer og begrænsninger i dig selv, og så bearbejde dig sig lidt efter lidt.

Vil du lykkes med at fjerne dine blokeringer og have min hjælp til at står stærkere som dig selv, kan du trykke her

Derfor startede jeg Power Of Higher Self

Det startede

For snart 20 år siden, hvor jeg begyndte at arbejde med udfordrede unge. Jeg havde år forinden begyndt rejsen i psykologiens vej, og arbejdet med unge med udfordringer forøgede selvfølgeligt interessen for menneskets indre verden.

Efter jeg havde arbejdet med unge i flere år, gik jeg over til voksne.

Men hurtigt blev jeg klar over, at professionelle løsninger ikke altid giver forbedringer. For jeg mødte flere og flere, der havde opsøgt professionel hjælp, uden det gav resultater. Nogen fik det bedre til at starte med, men det de har bearbejdet kom stille og roligt tilbage, efter endt forløb.

Så jeg brugte mere end 15 år på at søge efter effektive løsninger, læste utallige bøger, tog kurser i psykologi, samt tilbragte sikkert 10 år ved bærbar for research. 

Power Of Higher Self blev til

I processen fandt jeg ud af, hvor meget varm luft der findes i branchen. Eksperter der lovede forbedringer, et liv fri for begrænsninger, angst og mm, bare man fulgte deres forløb eller pakkeløsning. Og hvis det ikke lykkes med at hjælpe vedkomne, meddeler de at der ikke er noget at gøre; til stor nederlag for den, der har opsøgt hjælp. Og andre der var fortaler for nemme løsninger, hvis bare du ændre måden du tænker på, mediterer, bruger krystaller eller hypnotiseres, så daler roen ned over dig.

Så i 2020 besluttede jeg, at jeg vil skabe et sted, hvor jeg sortere al det uvirksomme og nemme løsninger fra, så der kun er det der virkeligt virker er tilbage. Det blev starten på Power Of Higher Self.

Siden jeg startede for over 20 år siden, har jeg hjulpet mange med udfordringer med at få ro i både kroppen og tankerne, slip af med angst og depression, fået søvnen tilbage, men ikke mindst får deres liv tilbage.

Og da jeg har mange års erfaring på området, så er min sparring og forløb spækket med virksomme metoder og værktøjer. For al den viden er ligegyldig for dig, hvis du ikke har en struktureret plan der fortæller dig, hvad du skal arbejde med.

Efter forløbet vil du:


- Opnå følelsesmæssig helhed og balance

- Ha' ro i tankerne og kroppen, og dermed
fred for angst og panikanfald.

- Kunne leve dit liv som du vil, og ikke bare
overleve dagen.

- Genoprette troen på dig selv, og dermed
kan gå efter dine drømme.

- Være hel tryg ved dig selv, og dermed
kan står op for dig selv.

- Have følelsen af at hvile i dig selv.

- Kan sove om natten, uden mareridt.

Lidt mere om Karoline

Jeg hjælper trauma, PTSD og K-PTSD ramte, med at få deres liv tilbage. Hvis du født ind i dysfunktionel familie, er eller har været i et usundt forhold, har senfølger, angst eller depression, kan jeg hjælpe dig med at få dit liv tilbage, så du kan leve i fred og ro, hvor du trives i dig selv.

Jeg tager traumabevidst tilgang til mine klienter (TBT, trauma informed care), da jeg selv ved hvordan det er at lide under PTSD, K-PTSD, angst, fobi, OCD, spiseforstyrrelse og depression, og dermed ved hvor vigtigt tryghed, og det at blive hørt og forstået er.

Jeg selv er født ind i et dysfunktionelt familie, incestramt som 8 årig, og levede i et usundt forhold i 20 år. Så, jeg kender godt selv til de dynamikker, der kan være i sådan nogle relationer og forhold.

Opnå følelsesmæssig helhed og balance.

Ha' ro i tankerne og kroppen.
Kunne leve dit liv som du vil, og ikke bare overleve dagen.

Kan sove om natten uden mareridt
Være hel tryg ved dig selv.

Have følelsen af at hvile mere i dig selv.