POHS` Programmer

Når man vil trauma til livs, en gang for alle

Kære skønne kunde. Velkommen til.
Jeg er så glad for at du er her

Få dit liv tilbage er et forløb – der er formet til at tag dig i hånden, og fører dig tilbage til dig selv. Jeg er med dig, hver skridt, hver dag, når du har brug for nogen at spejle i, til at hente inspiration i, og have klarhed over hvad der sker, og hvad det næste skridt er.

Få dit liv tilbage er til dem, der er dedikerede mænd og kvinder, der er klar til at investerer i tid, penge og energi til det liv de drømmer om.

Du er klar til at ændre dit liv. Villige til at tage handling, så du udvikler dig til den autentiske person du vil være. Du kan ikke vente med at træde i karakter, og leve det liv du ønsker.

 √  Du er et sted, hvor du vil have dit liv tilbage. Du er besluttet, men ved ikke hvordan du skal gøre det.

 

   Du er klar til at arbejde med dig selv (færdig med at lade traume styre dit liv). Du er besluttet på at få dit liv tilbage.

   Du vil lære at sætte dig selv først, så du kan leve et liv som er baseret på dig og ikke andre.

 

√   Du har brug for nye øjne udefra, et kærligt skub i den rigtige retning, og støtte fra én der har gået vejen til det frie liv.

 

Du vil ELSKE at arbejde med dig selv

Det ved jeg

Den her metode burde læres til alle der arbejder med mennesker med trauma. Den burde tilbydes overalt og være tilgængelig for alle. Jeg var meget heldig at falde over det her på Facebook. Så mange mennesker kunne få gavn af den her måde at gøre tingene på. Skåret helt ind til benet er princippet, at du skal elske dig selv (alle dele af dig selv). At forstå det indre barn og den indre forsvar…det var fantastisk! Det forklarer meget om de beslutninger, jeg har truffet som voksen…samt de ting, som jeg har ikke ville se i øjnene​
Johanne
Designer

På Få Dit Liv Tilbage arbejder du med

   Dit indre barn, så du bliver fri for trauma

√   Parts work (IFT), der er speciel lavet til traumaramte

√   Dine blokeringer, så du kan leve det autentiske liv du ønsker

√   Dine indlærte mønstre, så du kan ændre dem og være tro mod dig selv

√   Hvordan du vender modgang til medgang

√   Hvordan du står op for dig selv

√  Og hvordan du stopper at spille lille, og være dig selv

Jeg kan næsten ikke tro hvad det er du har lært mig. Hvor enkel, håndgribelig og praktisk denne metode er. Jeg ved, det vil fungere for alt der dukker op. Jeg er fortsat med at skrive, det virker hvergang og er produktivt. Vigtigst af alt er dog, at udover faktisk at bearbejde traumet og de negative følelser, så giver det mig næsten øjeblikkelig adskillelse fra de dele, hvilket tillader selvkærlighed og accept at flyde ind i det nyopdagede rum. Du har ændret mit liv.
Kara
Designer

Du ER godt på vej

Du ved allerede, at kun dig selv der kan ændre din situation. Du drømmer om det frie liv, hvor du har masser af overskud til at kunne dyrke din familie, dine talenter og passion, Du glæder dig til at leve det liv du drømmer om.

Det er din del at mærke det, ønske det, og tro på at du kan have det som du vil have det. Det er min del, at støtte dig til at nå dit mål. Vi arbejder med værktøjer og strategier der gør, du udvikler dig til det liv, du altid har drømt om.

Du er klar. Jeg er klar. Lad os starte
Tusind tak for dig og dit forløb. Uden dig, ville jeg ikke kunne have genvundet mit liv fra barndommens massive svigt.
Emma
Designer
Jeg vil virkeligt anbefale det til alle dem, der overvejer det. Samarbejdet med dig har vist mig, at man kan have livet tilbage efter trauma.
Maiken
Designer

Det får du i Få Dit Liv Tilbage

Spejling

Du få indsigt i dine følelser, og hvorfor du føler sådan.

Daglige guide

Du vil få struktureret guide dagligt, så du aldrig er i tvivl om hvad du skal arbejde med.

Feedback

Du vil få feedback hvad der er rigtig og forkert, så du endeligt kan finde ud af hvad der er op og ned.

Hvis Karoline ikke havde haft modet til at lægge sit arbejde frem, så ville jeg måske være blevet ved med at lede efter helbredelse på egen hånd. Det ville sikkert have hjulpet et stykke hen af vejen, men jeg ville aldrig være kommet så langt på så kort tid uden det forhold, jeg har bygget til mig selv og mit indre jeg. Det er det, der har frigjort mit mod. Der er ikke mange mennesker, der som Karoline, kan hjælpe overlevere ned ad denne vej og bestemt ikke med den form for stabilitet og tro på en persons evne til at helbrede sig selv. Det faktum, at hun selv har prøvet at stå i det, gør det endnu mere overbevisende og giver troen på at det kan lade sig gøre.
Mette
Designer

Jeg synes det er spild af tid og energi, at bruge tid på noget, der ikke fungerer. Så, det gør vi ikke.

Jeg ved hvad der står i vejen, for at du kunne have det liv du drømmer om. Så mit største fokus i vores samarbejde er at jeg holder hjerterum og energi, til at du kunne se og holde fokus på dit mål.

Din forpligtigelse og villighed til at tage ansvar for dit liv og dermed skabe forandring, er garantien for det liv, du ønsker dig.

Du skaber de resultater du vil opnå, jeg hjælper bare til så det sker.

Book en tid, og hør nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig